Βεβιασμένη και άδικη διαγραφή


Βεβιασμένη και άδικη διαγραφή

 Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 το απόγευμα, με το ξεκίνημα και τη συζήτηση των θεμάτων, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Παπαδάκης και κατόπιν προτάσεως του ταμία της Οργάνωσης και με τη σχεδόν ομόφωνη απόφαση της παράταξης της πλειοψηφίας, αποφάσισαν για τη διαγραφή του συμβούλου Τρύφωνα Τσάτσου, εκλεγμένου από τις εκλογές της 15ης Απριλίου 2018.

Στην απόφαση, στην οποία αναφέρεται η σχετική ομόφωνη απόφαση της παράταξης, επισημαίνεται, πως ο απελαθείς σύμβουλος διεγράφη, «…επειδή η στάση και η εν γένει συμπεριφορά του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, ιδίως δε ως μη φερέγγυος και για την «αντιδεοντολογική συμπεριφορά» του. Φυσικά η παράταξη, εκτελεί χρέη Πόντιου Πιλάτου και στέλνει την υπόθεση στη Γενική Συνέλευση.


 Θέλει η ολομέλεια όχι μόνο να βγάλει το φίδι από την τρύπα αλλά και να το σκοτώσει. Φυσικά όπως λένε οι πληροφορίες, το φίδι το μίσο-σκότωσε η παράταξη, αφού καθαίρεσε το σύμβουλο από τα καθήκοντά του, του προέδρου της επιτροπής δημοσιευμάτων. Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι η ρήξη του συμβούλου και του προέδρου ήλθε όταν ο δεύτερος επέλεξε κάποιον αντιπρόεδρο να μεταβεί μαζί του στην Ελλάδα για κάποιο συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας που δεν έγινε ποτέ,(τώρα τα συλλαλητήρια έγιναν μόδα ) με έξοδα πληρωμένα, ο πρώτος σαν υπεύθυνος δημοσιευμάτων και σαν παρατηρητής δημοσιογράφος, έχασε την πτήση και το ταξίδι.
 Το άλλο σαν απόρροια από το πρώτο, η διαφωνία του συμβούλου με τον τρόπο που δημοσίευσε ο πρόεδρος επιστολή σε τοπική εφημερίδα, επιστολή διαμαρτυρίας και υπέρ της Μακεδονίας και κατά όλων των αρχών. Φυσικά αυτά δεν είναι αιτίες να διαγράψεις ένα ψηφισμένο σύμβουλο. Αλλά όπως φαίνεται, η νεολέρα που έλαβε τα ηνία της διοίκησης της Οργάνωσης, σκέφτεται διαφορετικά. Εμείς θα περιμένουμε από τον πρόεδρο και τη γραμματεία της Οργάνωσης για κάποια δημόσια και υπεύθυνη ανακοίνωση. Macedonian Team News

Comments