Η σκοπιανή υπουργός Άμυνας θέλει να «κοπεί» το «Μακεδονία Ξακουστή»... (ΒΙΝΤΕΟ

Ενοχλημένη παρουσιάστηκε η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, με τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η κ.Σεκερίνσκα κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ανάμεσα τους φυσικά και το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας (και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ), δήλωσε πως αυτά δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, κάνοντας λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.
«Αυτό δείχνει, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών», σχολίασε η κ.Σεκερίνσκα και προανήγγειλε ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια. «Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς» συμπλήρωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.
«Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» πρόσθεσε.«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία», σχολίασε η σκοπιανή υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του STAR:

Comments