Κάποτε ήρθε η δικαίωση ....! Η Παμμακεδονική...και το οξύμωρο!
Eφημερίδα στη νέα έκδοσή της, επανόρθωσε την αλήθεια δικαιώνοντας τον π. γραμματέα κ. Γιάννη Πύργο, μετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που αξιολόγησε!
(αλλά ποτέ δεν είναι αργά ή και κάλλιο αργά παρά ποτέ) θα έπρεπε να γίνει και από αυτή εδώ τη στήλη, μία ενημέρωση, στους αναγνώστες μας και μάλιστα στα Μέλη, Προέδρους Συλλόγων της Οργάνωσης σχετικά με την αναληθή αναφορά του προέδρου στη γενική συνέλευση της Παμμακεδονικής, περί μη ύπαρξης βιβλίων πρακτικών, η απάντηση του  π. γενικού γραμματέα της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά.

Η δικαίωση ήρθε από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, στοιχείων τα οποία αποδεικνύουν ότι παρεδόθησαν και παρελήφθησαν σε υπογεγραμμένο πρακτικό παράδοσης, από την γραμματέα και τον ταμία της Οργάνωσης όλα τα πρακτικά, προηγούμενων ετών και της θητείας του π. γραμματέα σε αντίθεση της αναφοράς του προέδρου.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε το αντίγραφο παράδοσης και παραλαβής. Η προσβλητική και ανακριβής αναφορά του προέδρου, έφθασε και δημοσιεύτηκε από τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα. Η εν λόγω εφημερίδα στη νέα έκδοσή της, επανόρθωσε την αλήθεια δικαιώνοντας τον π. γραμματέα κ. Γιάννη Πύργο, μετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που αξιολόγησε.

 Θα εκτιμούσαμε, εάν η ανακριβής αναφορά δεν ήταν εσκεμμένη με κίνητρο να προσβάλει την προσωπικότητα του π. γραμματέα που έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την Οργάνωση, πάνω από 15 χρόνια, στην επόμενη γενική συνέλευση να επανορθώσουν. Το οξύμωρο το οποίο προβληματίζει τους παρευρισκόμενους της γενικής συνέλευσης και τους αναγνώστες, είναι, ο άψογος οικονομικός απολογισμός χωρίς βιβλία πρακτικών και ταμείου.
Τι να πούμε! Τι εμπαιγμός εκ μέρους της εξελεγκτικής επιτροπής ;

Παραθέτουμε και το πρακτικό παραδόσης και παραλαβής.Comments