«Μέγας εί, Κύριε, και θαυμαστά τα έργα Σου!.. Η εξελεγκτική επιτροπή της Παμμακεδονικής έδώσε λεπτομερή λογαριασμό» χωρίς ΒΒΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ(!) και ταμείου(!)Άποψη αναγνώστη:: «Μέγας εί, Κύριε, και θαυμαστά τα έργα Σου.. Η εξελεγκτική επιτροπή της Παμμακεδονικής  έδώσε λεπτομερή λογαριασμό» χωρίς  ΒΒΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ(!) και ταμείου(!);;;;!

Έγραψε τοπική εφημερία της 21ης Σεπτεμβρίου 2018......  « Μια άψογη Εξελεγκτική Επιτροπή .....στη Γεν. Συνέλευση της Παμμακεδονικής» 
Δεν ξέρω πως το λέει η δική σας γραμματική αυτό, κύριε εκδότη, η δική μου το λέει φάσκεις και αντιφάσκεις.
Πως μπορεί μία άψογη εξελεγκτική επιτροπή να δώσει «λεπτομερή λογαριασμό» αφού «φυσικά δεν υπήρχαν ΒΒΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ(!) και ταμείου(!) τα τελευταία χρόνια»;  , όπως γράφεται Ε; Λοιπόν κύριε εκδότη, πως μπορεί να συμβαίνουν τέτοια τραγελαφικά.        Δώστε μας μία απάντηση, έστω και με τρεις λέξεις.

                                           Mε Mαγικό ραβδί ;
 Εκτός κι’ αν είναι αποκυήματα της φαντασίας του «εκδότη», ώστε να φανεί καλός σαν αποκλειστικό ...όργανο ενημέρωσης, στο αφεντικό του, τον πρόεδρο.
 Ή και αποκυήματα της εξελεγκτικής επιτροπή, χωρίς να σηκωθεί και ρωτήσει, ακόμη και ο ίδιος ο ταμίας. Και το άλλο κύριε εκδότη, δεν μας γράψατε πως έλυσε ο πρόεδρος το μακεδονικό ζήτημα.
Με μούγκα στη στρούγκα, έτσι το έλυσε. Μόνο τις παλαιές καλές ημέρες έσχιζε αυτός και μερικοί άλλοι τα ιμάτιά τους για αυτό το θέμα. 
Και εσείς κ. εκδότη τι κάνατες αν δεν απατώμαι, τώρα τελευταία γίνατε μακεδόνας. Πίστευε ο πρόεδρος πως είναι εύκολα να κάθεται κανείς στην ηλεκτρική καρέκλα.
 Πίστευε πως θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα της παροικίας με το Κοντό!

 Mαγικό ραβδί.Comments