Έβριζαν λέγοντας του «αλήτες, πουλήσατε τη Μακεδονία». 30 άτομα Xτύπησαν τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρος ΚωνσταντινέαΣοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς επίθεσης που δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Καλαμάτας.

Τον έδειραν 30 άτομα, ενώ συνοδεύονταν από το ανήλικο παιδί του. Στο νοσοκομείο ο βουλευτής. Προσαγωγές της αστυνομίας. Σοκ έχουν προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα οι λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Καλαμάτας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της Καλαμάτας με τον Πάμισο.

 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο βουλευτής Μεσσηνίας, ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, συνοδευόμενος από φίλο του και το 9χρονο παιδί του δέχθηκε φραστική επίθεση από 3 άτομα, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Καλαμάτας.
Στη συνέχεια ο βουλευτής δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, τα οποία φέρονται να ανήκουν στον εν λόγω σύνδεσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τα μέλη του συνδέσμου χτύπησαν τον βουλευτή Μεσσηνίας και τον εξύβρισαν λέγοντας του «αλήτες, πουλήσατε τη Μακεδονία».
 Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή ο Π. Κωνσταντινέας βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 5 συλλήψεις. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια. Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.

Comments